Przejdź do głównej treści Przejdź do wyszukiwarki

RODO

Czcionka:

Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Starej Kamienicy informuje, że:

  • Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej z siedzibą Stara Kamienica 41, 58-512 Stara Kamienica, reprezentowany przez kierownika;
  • przedstawicielem Administratora jest - nie wyznaczono przedstawiciela,

 

  • Inspektor Ochrony Danych wykonuje swoje obowiązki w siedzibie Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Starej Kamienicy 41, 58-512 Stara Kamienica,                        e-mail: safe-work@wp.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu: realizacji obowiązków określonych w przepisach prawa i wynikających z postanowień ustaw oraz niezbędnych dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez administratora danych
  • podstawą prawną przetwarzania dotyczących Pani/Pana danych osobowych jest:  art. 6 lit. c,d,e Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE L 119) (RODO), w związku z ustawą z dnia 12 marca 2014 r o pomocy społecznej (t.j.Dz.U. z 2017 r. poz. 1769 ze zm.)
  • Pani/Pana dane nie będą przekazywane do państwa trzeciego;
  • posiada Pani/Pan prawo żądania od Administratora sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec takiego przetwarzania, przenoszenia danych;
  • ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych od 25 maja 2018 r. Do tego terminu Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych.
  • Pani/Pana  dane osobowe: nie będą profilowane

 

 

 

Kontakt

Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Starej Kamienicy

58-512 Stara Kamienica 41
tel. 75 75 14 652
tel. 75 75 14 314 wewn. 43
fax 75 75 14 225
gops@starakamienica.pl

Pogoda

Zegar

Kalendarium

Październik 2018
Pon Wt Śr Czw Pt Sb Nie
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Imieniny